Jobbskuggning på Irland

28 mars 2017

Jobbskuggning innebär att du följer en person som arbetar med samma sak som du, fast i ett annat land. Du går bredvid och lär dig hur han eller hon arbetar.

Genom "Erasmus+ mobilitet skola” kan du som arbetar i förskola, grundskola eller gymnasieskola få möjlighet att jobbskugga på en förskola eller skola, ett företag eller en utbildningsorganisation i ett annat europeiskt land.

- Vi hade en toppenvecka och blev mycket väl mottagna av både personal och elever på skolan, säger Magnus Lantz.

Skolan som är en högstadieskola med 600 elever är alldeles ny och har en mycket hög standard på lokalerna. Skolan har ett samarbetsavtal med Microsoft, vilket innebär att de ligger i framkant när det gäller att använda datorer i undervisningen.

- Från vår vecka tar vi med oss nya idéer, erfarenheter och kontakter för vidare samarbete mellan våra skolor. I september kommer tre lärare från den irländska skolan att besöka Noretskolan, fortsätter Magnus.

Slutligen vill Magnus passa på att rikta ett tack till rektor Eoghan O´Callaigh som var en fantastisk värd under hela veckan på Irland. 

skola i irland

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 28 mars 2017.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... att Anders Ström 1931 var förste Morabo att vinna Vasaloppet?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213