Skolinspektionens webbenkät startar snart

1 oktober 2018

Webbenkäten som riktar sig till elever och deras vårdnadshavare är på gång inom kort. Det är viktigt att så många som möjligt svarar.

Skolenkäten är en webbenkät från Skolinspektionen som riktar sig till elever från årskurs 5 till gymnasiet och deras vårdnadshavare. Enkätresultatet utgör ett viktigt underlag för myndighetens inspektionsarbete. Syftet är att bidra till att alla barn och elever får en god utbildning i en trygg miljö. Det är därför viktigt att så många som möjligt svarar på enkäten.

Enkäten är frivillig att svara på, men varje svar är viktigt. Man kan svara på enkäten under perioden 5 november - 30 november. Du kan redan nu gå in på Skolinspektionens webbplats och se vilka frågor som ingår:

Skolinspektionens webbenkät

Sidan uppdaterad den 1 oktober 2018.

Visste du att....

... den förste urmakaren i Östnor var Krång Anders Andersson (1727-1799)?