Tillförordnad gymnasiechef utsedd

6 februari 2013

Rekryteringsprocessen av en ny ordinarie gymnasiechef har inletts och tills tjänsten återbesatts kommer Margareta Ydringer-Eriksson att vara tillförordnad förvaltningschef vid S:t Mikaelsskolan. En period som förväntas räcka fram till sommarlovet.

Hon kommer närmast från tjänsten som vikarie för rektor Lars Lisspers. Han har lämnat S:t Mikaelsskolan efter att ha skrivit på ett fyraårskontrakt för att ingå i ledningsstaben i HC Donbass, ett ishockeylag i den ryska ligan KHL.

- Egentligen är jag pensionerad från min ordinarie rektorstjänst på skolan sedan en tid tillbaka, men när Lars slutade fick jag frågan om jag kunde vikariera en period framöver eftersom många rektorer är nyanställda. Men nu kommer jag alltså att gå in som tillförordnad gymnasiechef under resten av terminen.

 

Sven-Erik Nilsson

 

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 6 februari 2013.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

......Knausberget (787 m) är kommunens högsta punkt. Berget ligger väster om Ulvsjön, i den nordligaste delen av Mora kommun.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213