Nu bygger vi framtidens bredband i Öna

25 juni 2014

Inom kort börjar Mora stadsnät utbyggnaden av fibernät i Öna. Utbyggnaden innebär möjlighet att ansluta sig till stadsnätet och därmed få tillgång på framtidens fiberbaserade bredbandstjänster som ger möjlighet till surfhastigheter på 500-600 Mbit/s.

Du som ännu inte har skickat in din intresseanmälan och tecknat anslutningsavtal kan fortfarande göra det genom att kontakta stadsnätet via mailaadressen: This is a mailto link

Arbetet kommer att starta på Täppan och sedan fortsätta mot Öna. Arbetet beräknas pågå mellan juli till och med september. Vissa begränsningar i framkomligheten kan förekomma.

 

stadsnät logotype 

stadsnät logotype

Mora stadsnät producerar inga egna tjänster utan samarbetar istället med en "öppen" Kommunikationsoperatör (KO), det betyder att vi har en kommunikationsoperatör som erbjuder tjänster från flera andra stora leverantörer. Gå gärna in på vår webbsida www.stadsnatet.mora.se för det senaste tjänsteutbudet. Idag heter vår KO OpenNet, men kommer att byta namn till Open Universe, företaget är en del av Telenor Sverige.

 

 

 

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 25 juni 2014.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... gravfältet på Sollerön grävdes ut 1928?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213