Hållbara Mora – kommunens strategi för framtida livskvalitet

29 maj 2018

Hållbarhet Visa större bild
De tre hållbarhetsaspekterna: ekologisk, social och ekonomisk.

Kommunen har tagit fram ett förslag till hur Mora ska kunna arbeta hållbart i framtiden. Det är strategin Hållbara Mora som ska ge stöd till arbetet med ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Syftet med strategin Hållbara Mora är att ge förutsättningar för att invånarna i Mora ska kunna uppleva en god livskvalitet på lång sikt. Strategin ska fungera som ett stöd för kommunens förvaltningar, nämnder, styrelser och bolag för att arbeta mot samma målbild 2030.

Strategin Hållbara Mora har godkänts av kommunstyrelsen och kommer att fastställas av kommunfullmäktige den 18 juni.

Hela strategin går att läsa via länken i högerspalten, eller här.

Sidan uppdaterad den 30 maj 2018.

• Inger Skoglund-Hassis Planerare social hållbarhet
    Utvecklingsenheten
    Mora kommun
    792 80 Mora

Visste du att...

.... Vasaloppet blev 1925 Sveriges Radios första direktsända idrottsevenemang utanför Stockholm?