Följ Dalarna i Almedalen

27 juni 2018

Mora kommun medverkar i satsningen AlmeDalarna under almedalsveckan i Visby. Måndagen den 2 juli är Dalarnas stora seminariedag där möjligheterna att utveckla landsbygden och Dalarna tas upp. Flera kända debattörer medverkar i panelerna.

Di kan följa seminarierna direkt på webben. Seminarierna sänds på Youtube och intervjuer och sammandrag läggs upp på Almedalarnas Facebook-sida.

Länk till AlmeDalarnas Facebook-sida

Se AlmeDalarnas seminarier på Youtube här

Almedalsveckan är en viktig nationell plattform för debatter och diskussioner för politiker och viktiga samhällsaktörer. Genom AlmeDalarna visar Dalarna att vi finns med och är en viktig aktör för Sverige. AlmeDalarna vill stärka bilden av boende, näringsliv och utvecklingsmöjligheter i regioner och kommuner utanför storstadsområdena i allmänhet och Dalarna i synnerhet. Tack vare AlmeDalarna får vi ett regionalt helhetsperspektiv som grund för Dalarnas medverkan.

Länk till AlmeDalarnas webbplats

AlmeDalarna

Sidan uppdaterad den 1 juli 2018.

• Anders Rosén Kommunikationschef
    Kommunledningskontoret
    Mora kommun
    792 80 Mora

Visste du att....

... det första postkontoret etablerades vid nuvarande Vasaloppsmålet 1831?