Mora resecentrum är nominerad till Future Transport Award 2015

29 september 2015

resecentrum mora

Mora Resecentrum är en av tre finalister i kategorin Public Transport. Prisutdelning kommer att vara den 7 oktober på mässan Nordic Rail/Future Transport i Jönköping.

Future Transport Award delas ut i de tre kategorierna Intermodal Goods, Public Transport och Road Security. Mora Resecentrum är en av tre finalister i kategorin Public Transport, de övriga två finalisterna är Eskilstuna kommun och Stenpiren resecentrum i Göteborg.

Mora resecentrum har blivit nominerad för att den nya knutpunkten underlättar för resor, möten, kollektivtrafik och aktiviteter. Mora resecentrum möjliggör snabba byten mellan olika färdmedel, bra service och information i en ljus, vacker och modern miljö.

Syftet med Future Tansport Award är att lyfta fram goda exempel och föredömen som har tagit fram effektiva, miljöriktiga och ekonomiskt fördelaktiga trafikslagsöverskridande transportlösningar för personresor och godstransporter.

Future Transport Award arrangeras gemensamt av branschtidningarna Transport iDag & Logistik iDag och Resforum och Trafikforum i nära samarbete med mässan Elmia Future Transport. Vinnarna kommer att utses i samband med den stora branschfesten på Elmia Nordic Rail/Future Transport i Jönköping den 7 oktober.

Dela med andra
  • Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 29 september 2015.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

Visste du att....

... den förste urmakaren i Östnor var Krång Anders Andersson (1727-1799)?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213