Energi- och klimatrådgivning

energi- och klimatrådgivningen

Från och med 1 januari 2017 är energi- och klimatrådgivningen för Mora, Orsa och Älvdalens kommuner placerad på Mora Orsa miljökontor i Orsa.

Energi- och klimatrådgivningen ger dig opartisk, kostnadsfri, lokalt anpassad kunskap om energieffektivisering, energianvändning och klimatpåverkan samt om förutsättningarna att förändra energianvändningen i lokaler och bostäder. Rådgivningen riktar sig till hushåll, företag och lokala organisationer. Energi- och klimatrådgivningen är finansierad av Energimyndigheten.

Välkommen med dina frågor!
Du är välkommen att ställa frågor om allt från höga energikostnader, ändring av uppvärmningssystem, förbättring av klimatskal, som fönster och isolering, belysning med mera.

Vi kommer gärna ut till föreningsmöten, studiecirklar, arbetsplatser och bostadsföreningar med mera och ger tips på hur man kan spara energi.

Mer information och kontaktuppgifter hittar du på Miljökontorets webbsida

 

Dela med andra
  • Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 28 juli 2015.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

 

Visste du att....

... Mora socken och Morastrand blev en kommun 1959?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213