Vecka 18

Kyrkogatan v.18 Visa större bild

Under vecka 18 fortsätter entreprenören arbetet i mitten av Kyrkogatan med dagvattenledning och trädgropar samt belysningsfundament från Ica och norrut. Den upphandlade entreprenören som sköter stenläggningen fortsätter med Älvdalssten närmast rännan i mitten, och kompletterar med Munksten i betong mot fasaderna. Dessa arbeten kommer att utföras mestadels på östra sidan kommande vecka med start vid Kronan.

Norr om Köpmannagatan fortsätter arbetet med dagvattenledningar och trädgropar från Helmers och norrut. I takt med schakten återfylls börjar entreprenören montera dagvattenrännor på samma sätt som nu pågår söder om Köpmannagatan. Entreprenören kommer under veckan schakta bort gamla betongplattor vid Kompis och västerut.

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 30 april 2018.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Sveriges första symaskinsfabrik startade i Östnor redan 1865? Den gick dock i konkurs tolv år senare på grund av att billigare amerikanska maskiner tog över marknaden.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213