Vecka 21

Kyrkogatan v.21 Visa större bild

Under vecka 21 blir entreprenören färdig med stenläggningen fram till Swedbank och troligtvis fram till före detta AudioVideo på östra sidan. Vid dammen längst söderut fortsätter sedan arbetet med att gräva ur för den och terrassera för nya plattytor. Sedan förbereds arbetet med trappstegen/sittstegen i dammen. På Köpmannagatans västra del börjar entreprenören bli färdig med grusjustering och troligtvis påbörjas stenläggning även där, med början närmast Swedbank.

Norr om Köpmannagatan fortsätter dagvattenledningar och trädgropar läggas ner från Moraknivs butik och norrut, i slutet på nästa vecka borde inte mycket kvarstå av ledningsjobb rörande dagvatten. Några muffar byts även ut på EONs fjärrvärmekulvert utanför Waynes Coffee som inte kunde fixas i vintras på grund av tjälen. Det beräknas ta ca två dagar. Grusjustering för plattor och sten kommer påbörjas från Kaffestugan och norrut så långt entreprenören är färdig med montage av rännor. Längst norrut på projektet har befintliga ytor börjat raserats och entreprenören fortsätter med det under v 21. Ny dagvattenränna ska monteras runt fontänen.

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 24 maj 2018.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

......Knausberget (787 m) är kommunens högsta punkt. Berget ligger väster om Ulvsjön, i den nordligaste delen av Mora kommun.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213