Vecka 4

Kyrkogatan, grävning utanför H&M Visa större bild
Under vecka 4 kommer vi att börja tjältina från hörnet vid H&M och ca 80 meter norrut. Det kommer att göras på så vis att vi tinar en bredd av ca 2,5 m för att få till ett ”promenadstråk” längs väggen för att säkerställa tillgången till butiker mm. Dessa stråk grindas av för att öka säkerheten för allmänheten.

Vidare kommer vi att göra likadant på motsatt sida gatan. Detta gör att vi senare kan jobba mer ostört i mitten av gågatan med ledningsjobb mm.

Entreprenören kommer även att fortsätta med VA-arbeten åt Nodava utanför Dressman, det bedöms i dagsläget ta minst 3 dagar.

Belysningsstolpar kommer att i takt med jobbets fortskridande demonteras norrut. Dessa är redan urkopplade varvid vi ämnar sätta upp tillfällig belysning i vajrarna för julbelysning så fort tid medges och resten av julbelysningen tagits bort.

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 19 januari 2018.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Sveriges första symaskinsfabrik startade i Östnor redan 1865? Den gick dock i konkurs tolv år senare på grund av att billigare amerikanska maskiner tog över marknaden.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213