Gallring av skog i Hemus naturreservat

25 oktober 2018

Flygbild över Hemus sommaren 2017. Foto: Bergslagsbild AB. Visa större bild
Flygbild över Hemus sommaren 2017. Foto: Bergslagsbild AB.
Under hösten gallras skog i Hemus naturreservat. Gallringen hjälper beståndet att få bättre motståndskraft mot olika former av skador och håller sig därför friskare.

För dig som är ute och rör dig i spåren kan du eventuellt stöta på rester från avverkningen i form av grenar och bark, men dessa tas bort så snart arbetet är slutfört. Tänk på att hålla ett säkert avstånd från maskinerna!

Arbetet pågår just nu och beräknas bli klart någon gång i december. Områden som brukar få tidig snö prioriteras först.

• Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Sidan uppdaterad den 25 oktober 2018.

Kontaktinformation