Kommunen bjuder in till ny blomstertävling

30 maj 2018

Blommor Visa större bild

Vem i Mora skapar vackraste blomsterarrangemanget? I år är det premiär för Mora kommuns blomstertävling där det gäller satt välja och komponera plantor på det mest tilltalande sättet.

Uppdatering 3/8

Röstningsperioden är nu avslutad och vi kommer nu att gå igenom samtliga röstningsbidrag. Vem vinnaren blir kommer att utannonseras senare under månaden med en nyhet på morakommun.se samt på vår Facebook-sida. Stort tack till alla er som röstade!

Uppdatering 18/6

Nu är samtliga 10 arrangemang på plats i kommunalhusparken och röstningen är officiellt påbörjad!

För att rösta, besök vårt röstningsformulär här. Alternativt kan du rösta i vår reception på Fredsgatan 16 under ordinarie öppettider. I receptionen finns det en brevlåda där du kan lägga i en lapp med numret på ditt favoritarrangemang.

Bilder i högre upplösning går att hitta på vår Mora kommuns Facebook-sida (inloggning ej nödvändig).

Röstningen pågår fram till den 31 juli.

Uppdatering 13/6

Flera arrangemang har nu kommit på plats, kom gärna och ta en titt på dem i kommunalhusparken! Nästa uppdatering sker den 18 juni då röstningen påbörjas. En länk till röstningsformuläret kommer då att finnas här.

Uppdatering 8/6

Vi har nu tagit emot 10 anmälningar, stort tack till er som deltar och er som delat informationen! Mer information om hur tävlingen fortlöper kommer till veckan.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Det är de tio först anmälda som får chansen att vara med. Det är alltså först till kvar som gäller! De tio som anmäler sig först kan hämta ut plantor för totalt 1 000 kronor på Mora trädgård och det är tävlingsledningen som betalar plantorna.

Sedan får deltagarna skapa sina blomsterarrangemang i något av de tio blomlådor som placeras ut i Stapelparken (vid Klockstapeln) från den 11 juni. Både enskilda och grupper kan delta i tävlingen.

Allmänheten får rösta på den vackraste blomlådan under tiden 18 juni – 31 juli. Det kommer både att gå att rösta på nätet via en webblänk och på pappersformulär som lämnas in på kommunhuset.

Vinnaren kommer få sitt speciella arrangemang utplanterat i Mora nästa år.

Anmälan och mer information: This is a mailto link eller på 0250-260 00.

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 3 augusti 2018.

• Efraim Sandén Förvaltare väg/park
    Tekniska förvaltningen
    Fredsgatan 16
    792 80 Mora
    Växel: 0250-260 00

Visste du att....

... det första postkontoret etablerades vid nuvarande Vasaloppsmålet 1831?