SJ släpper rekordmånga lågprisbiljetter

9 januari 2012

Res till någon av Sveriges populäraste orter för 295 kronor. SJ släpper 350 000 lågprisbiljetter under januari och februari.

– Aldrig tidigare har SJ släppt så många billiga biljetter under en kampanj. Vi hoppas att de flesta ska kunna hitta lågpriser, säger Johan Mägi, chef konsumentförsäljning på SJ.

Mellan den 17 januari och 29 februari erbjuder SJs extra många billiga resor för 295 kronor i andra klass och 495 kronor i första klass till en rad svenska orter med ”internationella influenser”, exempelvis till Lilla London, Lilla Peking, Nordens Venedig eller ta nattåget till Nordens alp. Med andra ord Göteborg, Norrköping, Stockholm och Åre exempelvis. Lågprisbiljetterna gäller till både småstäder, storstäder och fjälldestinationer. 

Inter Ciity

– Början av året är resandet normalt lite lägre inom Sverige. Vi vill slå ett slag för att prova på att resa med våra tåg som är avkopplande, tryggt och miljövänligt. För en familj kan det kännas säkrare att ta tåget istället för att packa ihop sig i bilen och ge sig ut på hala vintervägar, säger Johan Mägi.

Resenärerna bokar enklast resan på www.sj.se. Genom ett enkelt klick hamnar man direkt på en särskild sajt med 295- och 495-kronorserbjudandena. Priserna gäller på utvalda avgångar och bokningen måste ske senast sju dagar före avresan. Bokad biljett kan ombokas.

– Vi tror att vi främst kommer att locka fritidsresenärer och så hoppas vi göra en del flygresenärer nyfikna på vad SJ kan erbjuda, säger Johan Mägi.
Samtliga SJs sträckor ingår i lågpriskampanjen där biljetterna kan börja bokas från den 10 januari.

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 9 januari 2012.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... det första postkontoret etablerades vid nuvarande Vasaloppsmålet 1831?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213