Träffa miljökontoret

10 november 2014

Välkommen att träffa miljökontoret. Den 12 november finns vi i nya kommunhuset i Mora för att berätta om vårt arbete och svara på frågor.

Evenemanget Träffa miljökontoret är en satsning som vi på miljökontoret gör för att öka förståelsen om vad vårt arbete går ut på och hur det fungerar. Vi vill nå ut till allmänheten och kommer att ge information och svara på frågor.

Vi kommer bland annat att berätta om:
Enskilda avlopp
Naturvård
Livsmedelstillsyn
Radon
Kemikalier
Värmepumpar
Miljötillsyn
Eldning och nedskräpning
Energi
Olika projekt som miljökontoret medverkar i

Träffa miljökontoret

 

Miljöchef Camilla Björck kommer att hålla en presentation under varje pass. Hon berättar övergripande om verksamheten, därefter finns tid att gå runt till våra olika stationer för att ställa frågor och diskutera. Vi kommer att bjuda på ekologiskt fika och man kan delta i vår tipsrunda.

Tidigare under hösten gick vi ut med inbjudan till Moras högstadieskolor och S:t Mikaelskolan. Under förmiddagen kommer vi att hålla information för högstadieelever på Noretskolan. Under eftermiddagen håller vi öppet för allmänheten och får även besök av en klass från S:t Mikaelskolan. Vilka tider vi har öppet för alla kan ni läsa på affischen ovan.

Välkomna!

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 4 november 2014.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Vasamonumentet i Mora invigdes 1860, på den plats där Gustav Vasa enligt sägnen gömde sig i en källare undan sin förföljare?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213