Vägarbeten i Mora inväntar våren

8 januari 2019

Cirkulationsplatsbygge vid Badstubacksbron januari 2019 Visa större bild
Arbetsplatsen vid cirkulationsplatsen som byggs i korsningen Älvgatan/Badstugatan.

De pågående byggarbeten vid Badstubacksbron och Måmyren, där två nya cirkulationsplatser byggs, inväntar nu mildare väder för att kunna fortsättas.

Du kanske är en av dem som undrar varför arbetet står still vid de båda byggarbetsplatserna där Trafikverket började bygga cirkulationsplatser efter sommaren och under hösten.

Många av Trafikverkets byggarbeten, beroende på vilket slags arbete det rör sig om, måste avbrytas under vintertid. Så snart tjälen går ur marken kommer arbetet att fortsätta igen.

Arbetet med de nya cirkulationsplatserna har påbörjats under hösten och beräknas vara avslutat sommaren/hösten 2019.

• Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Sidan uppdaterad den 8 januari 2019.