VillaMax ersätter ExpoSiljan

2 februari 2010
ExpoSiljan 2009 Visa större bild
Från energi- och miljömässan ExpoSiljan 2009

Sedan 1999 har Mora kommun arrangerat tio energi- och miljömässor, på senare år under varumärket ExpoSiljan. Inför 2010 har ett samarbetsavtal tecknats med Numera Mässor och årets upplaga har därför bytt namn till VillaMax. Det nya upplägget innebär att mässans innehåll har breddats till att bli en komplett villamässa. Nytt för i år är också flytten från MoraParken till Unihoc Arena.

VillaMax är en härlig blandning av inspiration, rådgivning, underhållning och kunskap som lockar en bred publik med stort intresse för sitt boende.

Mässan har fyra teman:

  • Kök, bad & förvaring
  • Energi & miljö
  • Bygga & renovera
  • Ekonomi & trygghet

Inom samtliga områden anordnas inspirerande seminarier och spännande aktiviteter. Genom samarbetet mellan Numera Mässor och Mora kommun kommer det att bli lite extra fokus på temaområdet Energi & Miljö. Syftet är att sprida information och visa det omfattande utbud som finns för att spara på jordens och husägarens resurser. Det handlar om allt från isolering och uppvärmning till närproducerade livsmedel och avfallshantering.

På plats finns även Villaägarnas Riksförbund för att belysa alla viktiga och aktuella frågor för villaägare. Passa på att ta del av deras intressanta och kostnadsfria seminarieprogram!

Välkommen till VillaMax i Mora, 26-28 mars 2010!

 

Läs mer på VillaMax hemsida

 

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 2 februari 2010.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... det första flygplanet i Mora kunde beskådas vid en flyguppvisning på Sandängarna 1913? Vid spakarna satt kapten H. Sundstedt.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213