Kartor med vägansvar och prioritering

Här hittar du kartor som illustrerar var i Mora kommun som snöröjning och halkbekämpning görs. Varje område har två kartor, där den första kartan anger vilken part som är ansvarig för snöröjning- och halkbekämpning. Den andra kartan visar vilka vägar som prioriteras.

Observera: Det här gäller ordningen som snö och is bekämpas. En förteckning över när sand planeras att sopas bort hittar du här.

Centrala Mora

Östnor-Öna-Kråkberg

• Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Sidan uppdaterad den 31 januari 2018.

Visste du att....

... att Anders Ström 1931 var förste Morabo att vinna Vasaloppet?