Evenemang

Arrangera evenemang

Mora i hjärtat av Dalarna. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och här arrangeras en mängd olika evenemang.

Ange alt-text här.

Här genomförs festivaler, idrotts- och kulturevenemang av både stora och små mått. Det mest kända är Vasaloppet som har sin målgång i Mora. Andra kända evenemang är Siljan Runt, Cykelvasan, innebandyturneringen Buster & Starlet Cup, musikfestivalen Vinterfest och mycket, mycket mer.

För att enkelt få information om vad Mora Kommun kan hjälpa till med finns Forum Mora dvs ett starkt samarbete mellan kommunens förvaltningar och bolag som går ut på att göra det enkelt för dig. Genom denna samverkan kan de olika förvaltningarna gemensamt underlätta för dig som evenemangsarrangör.

För att underlätta för dig som arrangör har vi samlat viktig information om vart du ska vända dig i olika evenemangsfrågor. Nedan eller i sammanställningen till höger under relaterade dokument hittar du information.

Tillstånd och myndighetskrav

Evenemang i Mora

Arenor och andra mötesplatser

Att tänka på som arrangör

Tillgänglighetsguide

Stöd och bidrag

 

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 3 januari 2019.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

  • Kerstin Lingqvist Näringslivsutvecklare
    Utvecklingsenheten
    Mora kommun
    792 80 Mora
    Tel: 0250-261 19

Visste du att....

... den första skolundervisningen i Mora påbörjades 1643?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213