Februari månads näringslivsfrukost

1 februari 2018

Ange alt-text här.
Glass of Dalarna UF
Februaris frukostmöte serverades med både beska och söta smaker. Frukostsponsorn Renz berättade om nya lösningar med paketleverans till boxar som öppnas med kod – perfekt när kunden vill hämta en vara utanför affärstid. Ordentligt beskt var det budskap Anders Mjöberg, vd för Dalaflyget, och Anna Hed, vårt kommunalråd levererade. Flyget från Mora till Stockholm slutar gå i slutet av februari på obestämd tid. Anledningarna går att läsa mer om här. Kommunledningen och Dalaflyget ger dock inte upp utan jobbar nu för att få trafikplikt för flygplatsen. Från näringslivet höjdes röste om att vi nu behöver mobilisera och hjälpas åt. Sista ordet är säkert inte sagt om detta. Beskt var också beskedet att kommunen fått nej till sin ansökan om en YH-utbildning för industrijobb. Inte heller där ger vi upp utan återkommer med nya tag.

Sötare smak hade prisutdelningen för bästa UF-företag där Glass of Dalarna UF tog hem segern. De tillsammans med tvåan Workdealer UF representerar Mora i länsfinalen. Alla UF företag hade mässa i Stora salen och man sålde även av sina produkter och tjänster. 

Företag i fokus var Karl Hedin bygghandel som berättade att de nu går samman med Woody och Gräf organisationsutveckling som har många intressanta och matnyttiga aktiviteter för just samarbete och utveckling av företag. Advokat Mats Bergh inbjöd till juristpub och Henrik Mases bjöd in till helgens Nordiska mästerskap i Skotercross. Företagarna och Mora Köpstad aviserade sina kommande möten. Vi är glada att så många kom trots snövädret och hälsar välkomna till nästa möte i Vasaloppsmässan den 1 mars.

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 1 februari 2018.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... att Anders Ström 1931 var förste Morabo att vinna Vasaloppet?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213