Näringslivsfrukost - maj

3 maj 2018

Ange alt-text här.
Här följer en kort sammanfattning från maj månads näringslivsfrukost som sponsrades av E.ON.

Drygt 70 företagare och företagsamma hade mött upp till frukostmöte som sponsrades av E.ON som inom kort byter till det nya namnet ADVEN. Därefter följde ett späckat program med information från; Regionstad Mora, Tomteland, Pressmaster, Sagabiografen, Kommunens servicemätningar, Företagsstöd och energieffektivisering från Länsstyrelsen, LRF Konsult, Mora Golfklubb, Swedbank, Mora Köpstad och Företagarna.

För den som inte var på plats kunde mötet följas via Facebooksidan ”Näringsliv Mora”. Vill du veta mer om vad som sas – gå in och titta på filmen i efterhand. Nästa frukostmöte på Moraparken är i september.

• Dela på Google

Sidan uppdaterad den 3 maj 2018.

• Karin Eriksson Näringslivsutvecklare
    Utvecklingsenheten