Frukostmöte med intressanta föredrag och praktiska förevisningar

1 november 2018

November månads frukostmöte på Mora Parken för Moras näringsliv bjöd på allt från bokbinderi till HR och gersågning.

Det var många som slöt upp för att delta i novembers näringslivsfrukost trots pågående höstlov och halt väglag.
Vi tackar Inger Klangebo på Human & Heart för frukosten! Hon berättade hur Human & Heart kan stötta företag och organisationer att få in mer medmänsklighet i personalarbetet.

Monica Langwe visade hur hon kombinerar hantverket bokbinderi med konst och även kryddar med en viss magi! Monicas kunder är allt från Vatikanen till mindre restauranger och företag.
En praktisk förevisning av hur man underlättar mätandet vid kapning och gerning fick vi av Tore Johansson som utvecklat produkten TJstop. Han söker samarbetspartners i projektet där han vill ta produkten till marknaden. Diskussionerna pågick länge efter mötet. En demonstration finns på Youtube - sök efter TJstop.

Upphandlingsenhetens Johanna Hamberg visade var man hittar pågående upphandlingar och puffade för en utbildning som kommer i Orsa i slutet av november. Det är Upphandlinsdialog Dalarna som är arrangörer.

Under rubriken "enminutare" blev vi också inbjudna till:
• Gratis rådgivning hos Advokaterna Bergh och Staaf
• Utbildningsdag med Skatteverket om ��ndringar i redovisning av arbetsgivaravgifter
• Lediga lokaler hos Starbo Mora
• Uppleva den nya julölen från Mora Bryggeri
• Delta i Stjärnlunch i Falun
• Besöka Up to date i Mora
• Delta i Kickstart Digitalisering

Tack alla som kom, vår sponsor Human & Heart samt Mora Parken som dukat upp med alltid lika god frukost! Nästa frukostmöte blir den 6 december, välkomna!

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 1 november 2018.

• Karin Eriksson Näringslivsutvecklare
    Utvecklingsenheten
    Mora kommun
    792 80 Mora

Visste du att....

... Mora lasarett byggdes 1910-12?