Näringslivsfrukost - oktober

4 oktober 2018

Ange alt-text här.
Oktobers frukostmöte blev en riktig vitamininjektion med både firande av framgångar och matnyttig information för de drygt 100 deltagarna. Dalatrafik sponsrade frukosten. Nästa näringslivsfrukost är den 1 november.

Det var hög stämning i lokalen efter Moras utmärkelse till Sveriges bästa elitidrottskommun och förbättringar inom näringslivsklimatet. Vi fick också höra om hur KAIS Mora laddar för en ny säsong av innebandy på elitnivå och vad som finns och kommer att finnas i nyöppnade Mora Färg & Interiör. ALMI invest berättade om möjligheter till riskkapital för företag som satsar. Martin Norrklev på ALMI invest vill gärna ha personliga möten med den som vill investera eller har en företagsidé man söker investeringsmedel till.

Under rubriken ”enminutare” blev vi inbjudna till After Work med möjlighet att testa Mora Bryggeris prisbelönta öl, Bowling på Mora Parken, öppet hus hos Adleva, tjänster hos HR ByMaria AB, sponsring av utförsåkaren Fanny Axelssons satsning på OS i Peking 2022, Mora Galan 26 oktober med mera.

Vill du ha inbjudan till frukostmötena? Skicka ett mail till This is a mailto link så får du den och annan företagsrelevant information i din mail. Gilla oss också på Facebook ”Näringsliv Mora”.

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 4 oktober 2018.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

  • Karin Eriksson Näringslivsutvecklare
    Utvecklingsenheten
    Mora kommun
    792 80 Mora
    Tel: 0250-260 96

Visste du att....

... Mora socken och Morastrand blev en kommun 1959?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213