Tårtkalas på brandkåren

17 maj 2017
Anna Hed och Peter Karlsson uppvaktar brandkåren med tårta och diplom Visa större bild
Peter Bäcke, sf räddningschef och Johan Szymanski, räddningschef tar emot diplom av Anna Hed, kommunalråd och Peter Karlsson, kommundirektör
Mora kommuns brandkår har Sveriges bästa brandtillsyn enligt Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) ranking Öppna Jämförelser – Företagsklimat 2016. Det ska naturligtvis firas. Anna Hed, kommunalråd och tillika ordförande i räddningsnämnden och Peter Karlsson, kommundirektör uppvaktade med tårta och diplom under onsdagsförmiddagen. Båda två uttryckte sin uppskattning för ett väl genomfört arbete och gratulerar till den fina placeringen.

  
Rankingen bygger på SKL:s Insiktsundersökning där företag som varit i kontakt med kommunens myndighetsutövning fått svara på en enkät om hur de upplevt tillsynen. Undersökningen är indelad i sex serviceområden: information, tillgänglighet, bemötande, kompetens, rättssäkerhet och effektivitet och utifrån svaren har ett Nöjd Kund Index (NKI) räknats fram. Brandkåren i Mora kommun fick ett NKI på 93 av 100, vilket alltså placerar dem i topp på sverigelistan.

Här kan du se rapporten från SKL.

 

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 17 maj 2017.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... 16 personer dömdes till döden i Mora vid häxprocessen 1669?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213