Sommarfest för pensionärer

16 juni 2016

Vädret var på topp  den 1 juni då Mora kommuns aktivitetssamordnare tillsammans med frivillig personal arrangerade den stora sommarfesten.

Det var för sjätte ordningen i rad som festen hölls vid Bliktpunkten i Nusnäs och det bjöds det på trevlig musikunderhållning av Ruth och Gänget och de som ville kunde ta sig en sväng om på dansgolvet. Syftet med festen är att bidra till att främja ökad social samvaro samt att sätta guldkant i tillvaron.

Inbjudna besökare var pensionärer på kommunens boenden och pensionärer som bor i sina egna hem. Aktivitetssamordnarna hade fullt upp med att bjuda glada besökarna på korv med bröd, kaffe med bulle samt att sälja lotter.

Tillställningen lockar allt mer folk varje år vilket är roligt och är ett bevis på att det är en uppskattad och en lyckad satsning som aktivitet samordnarna gör. Särskilt roligt är att det kom så många pensionärer från kommunens boenden.

Fest för penisonärer på Bliktpunkten

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 16 juni 2016.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... 16 personer dömdes till döden i Mora vid häxprocessen 1669?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213