Filmfestival för stora och små

25 september 2017

Banderoll för Filmfestival för stora och små 7-20 oktober 2017

Efter fjolårets succé med över 4000 besökare är det åter dags för filmfestival i ovansiljan. 9-20 oktober är det Filmfestival för stora och små, med fri entré till alla visningar.

De tre kommunerna i Mora, Orsa och Älvdalen är glada över att än en gång få samarbeta med BUFF, vilket är en internationell barn och ungdomsfilmsfestival i Malmö. Det är tredje året som BUFF turnerar runt på några orter i hela Sverige med unika filmtitlar, vilka ännu inte har distribution i Sverige.

Dalarna får en fantastisk möjlighet att med fantasins hjälp resa iväg runt omkring i världen tack vare filmberättandets magi. Filmerna berättas ur barn och ungas perspektiv och tar upp angelägna frågor. Dessutom visas extra filmer som kommunerna valt själva och där hittar vi bland annat skräckfilmen Rum 213 och premiärfärska Cloudboy.

Filmerna visas på biograf och i Mora är det filmvisningar även i aulan på Mora Gymnasieskola. En film visas på Rosa huset, ungdomarnas eget kulturhus. Det blir även slutna filmvisningar exklusivt för alla grundskoleelever i alla tre kommunerna.

För dem som själva vill lära sig att göra film erbjuds två olika Workshops på Rosa huset. Programmet kan du läsa genom att klicka här. Följ BUFF Filmfestival Mora-Orsa-Älvdalen på Facebook.

Fri entré till alla filmvisningar!

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 25 september 2017.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

Visste du att....

... gravfältet på Sollerön grävdes ut 1928?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213