Filmfestival med fri entré - för stora och små

2 oktober 2018

Nu är det äntligen dags igen för BUFF filmfestival i Mora, Orsa och Älvdalen. Den 15-28 oktober kan du se barn och ungdomsfilm i världsklass helt gratis. De tre kommunerna är glada över att än en gång få samarbete med BUFF.

BUFF är en internationell barn och ungdomsfilmfestival i Malmö. Det är fjärde året som BUFF turnerar runt på olika orter i hela Sverige. Du har möjlighet att se helt unika filmer - många har ännu inte släppts i Sverige.

affisch för buff filmfestival 2018 Visa större bild
Mora och Dalarna får en fantastisk möjlighet att med fantasins hjälp resa iväg runt omkring i världen, tack vare filmberättandets magi.

Filmer från BUFF Malmö blandas med filmer som är särskilt utvalda för Mora, Orsa och Älvdalen och med elevfilmer från Kulturskolan Miranda. Lördagen den 20 oktober kan unga från 12 år också få lära sig att berätta med rörliga bilder.

Filmerna berättas ur barn och ungas perspektiv och berör viktiga och angelägna ämnen. Festivalen invigs måndagen den 15 oktober klockan 18 på Sagabiografen i Mora. Då kan du se filmen Little Wing samt elevfilm från Kulturskolan Miranda.

I programmet kan du läsa om alla filmvisningar.

BUFF Filmfestival finns också på Facebook.

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 2 oktober 2018.

Visste du att...

.... Vasaloppet blev 1925 Sveriges Radios första direktsända idrottsevenemang utanför Stockholm?