Kulturskolan öppnar sina dörrar på lördag 14 april

11 april 2018

Välkommen till kulturskolans dag. Kulturskolan håller öppet hus lördagen den 14 april. Du får information om verksamheterna med olika smakprov och möjlighet att prova på instrument.

Kulturskolan Miranda bjuder in till Musik- och kulturskolans dag. Verksamheten håller dörrarna öppna mellan 11-14. Du som är intresserad av bild, dans, musik, film, sång & kör eller teater är varmt välkommen till Rosa Huset för att se och uppleva vad kulturskolan har att erbjuda.

Under dagen kommer det att visas smakprov på de olika verksamheterna. Alla som vill får prova på musikinstrument. Träffa pedagogerna och ställ dina frågor. Mer detaljerat program kan du hitta på Kulturskolan Mirandas sida.

kulturskolan miranda logo

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 11 april 2018.

• Kulturskolan Miranda Rosa Huset
    Älvgatan 53
    792 80 Mora

Tjänster

Ansök / Min sida!

Kulturskolan Miranda finns på Facebook: kulturskolanmiranda

Kulturskolans administration

Kulturskolechef

Webbtjänst för räkningsmottagare

Kulturskolan Miranda använder verktyget "IST Musik & Kultur" för hantering av elevdata. Här kan man göra ansökan, hålla koll på aktuella kurser, säga upp kurser, uppdatera kontaktinformation m.m.

Klicka här för att ansöka eller öppna "Min sida".

Visste du att....

... elektriciteten kom till Östnor 1916?