Nu sparkar vi igång kulturlovet i Mora

21 oktober 2015

Världens bandMusikkollektivet Världens Band

Halloweenparty, garngraffiti, serieteckning, filmfest, gör ditt eget loomband och ha buskul med Filiokus Fredrik är några av de saker som sätter fart på årets Kulturlov för unga i Mora.

Vecka 44 är det lov och vi kan se fram emot allt som förknippas med ledighet: sovmorgnar, läxfritt och massor av tid att spendera. I Mora vill vi erbjuda ett kreativt, spännande och roligt lov, ett riktigt Kulturlov där vi fyller Mora med intressanta happenings för barn och ungdomar i alla åldrar.

24 oktober går startskottet för årets Kulturlov och det börjar med Spökverkstad för högskoleelever. En verkstad där ungdomar kan tillsammans med konstnären och kreatören Lina Gabrielsson skapa sin egen look för kvällens Halloweenparty.

För de yngre så startar kulturlovet tillsammans med konstnären Aje Thåli där de får möjligheten att sätta sin prägel på den stora väggmålningen som kommer att finnas på Kulturhuset.

Med Kulturlovet vill vi uppmuntra till skaparglädje och kreativitet för barn och ungdomar. Vi vill skapa ett lov som erbjuder ett alternativ till alla sportaktiviteter som är väl etablerat här i Mora. Kulturveckan 2015 kommer att pågå mellan den 24 - 31 oktober och varje dag erbjuder nya aktiviteter.

Tagga gärna dina egna bilder från kulturlovet med #varumärketmora och visa upp vad ni gör på lovet.

Välkommen till ett roligt Kulturlov i Mora.


Se hela programmet för Kulturlovet här >> 

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 21 oktober 2015.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

  • Karl Larson Kultursamordnare barn och ungdom
    Tel: 0250-267 81

Visste du att....

... det första postkontoret etablerades vid nuvarande Vasaloppsmålet 1831?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213