Riktlinjer vid uppvaktning av idrottsprestationer

22 september 2015

dalahäst

Lokalanknytning och idrottsliga meriter lyfts fram i de riktlinjer som ska föreslås till kommunstyrelsen vid uppvaktning av framgångsrika idrottare.

Riktlinjerna ersätter tidigare beslut om premieringar av idrottsinsatser. I arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen ställer utskottet två kriterier:

  • personen eller laget ska vara medlem i förening med säte i Mora kommun och föreningen ska vara medlem i något av något av Riksidrottsförbundets medlemsförbund
  • personen eller laget ska ha gjort en idrottsprestation på SM-, EM-, VM- eller OS-tävlingar för seniorer med första till tredjeplacering som resultat. Prestationen ska ha utförts under ett år, räknat från den 1 maj till 30 april nästkommande år.

Medaljvinnaren får en personligt utformad dalahäst, som delas ut i samband med kommunens nationaldagsfirande, eller när vid lämpligt firande där kommunen bjuds in att närvara.

Dela med andra
  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 22 september 2015.

Sök på webbplatsen

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213