Rosa Huset utökar sina öppettider

13 mars 2018
Rosa huset - vinter

Från och med tisdag den 13 mars utökar Rosa Huset sina öppettider och unga i Mora kan nu återigen besöka den öppna fritidsverksamheten fyra dagar i veckan.

De nya öppettiderna är:
• tisdagar och onsdagar klockan 14.00–21.00
• fredagar och lördagar klockan 15.00–23.00

Åldersgränsen är 13–20 år och om man vill boka aktiviteter måste man ha ett medlemskort. Medlemskortet är gratis och går att skaffa på plats på Rosa Huset (ta med legitimation).

Det var i början av året som Rosa Huset stängde sin öppna fritidsverksamhet tillfälligt på grund av oroligheter, skadegörelse och hot mot både besökare och personal. I februari öppnade verksamheten med begränsade öppettider. Den senaste månaden har personalen arbetat med att tydliggöra vilka förhållningsregler som gäller när man vistas i lokalerna.

- Vi har vidtagit de åtgärder som vi ansåg var nödvändiga och det har gett positiv respons. Så nu känns det kul att kunna erbjuda vår öppna fritidsverksamhet fullt ut igen, säger Mikael Jäderlund, chef för Rosa Husets verksamheter i Mora kommun.

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 13 mars 2018.

Kontaktinformation