Schneider Electric sponsrar Mora IK

10 september 2009

Schneider Electric har tecknat avtal med Mora IK och är därmed en av huvudsponsorerna till laget som spelar i HockeyAllsvenskan. 

Schneider Electric tar över sponsorskapet från Wibe som har en lång historia som sponsor till Mora IK. Båda varumärkena kommer dock att fortsätta synas sida vid sida och exponeras på bland annat matchtröjor och i tekningscirklar på isen.

Ett givet val

– Hockeyn är mycket viktig för oss som företag och för Mora som bygd, säger Claes Anselmsson, Sverigechef, Schneider Electric AB. Att sponsra Mora IK ger oss god exponering i media och blir en naturlig del i vårt arbete med att stärka vårt varumärke. Vi hoppas dessutom att vårt stöd ska ge laget möjlighet att avancera till Elitserien och önskar dem lycka till den kommande säsongen.

Vid premiärmatchen den 16 september i Mora är Schneider Electric matchvärd, vilket innebär att både medarbetare och kunder har möjlighet att se matchen mot Björklöven. 

– När vi har kunder på besök och det är match är hockeyn alltid ett naturligt val, säger Claes Anselmsson. I år kan vi bjuda in våra kunder både till hemma- och bortamatcher, vilket gör att kunder över hela landet har möjlighet att följa laget.

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 10 september 2009.

Sök på webbplatsen

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213