Siljan Turism släpper app

26 augusti 2011
Siljan App Visa större bild

Du som har en IPhone kan nu gå i App Store och ladda ner appen som ger dig massor av intressant information om vad som händer runt Siljan.

Här hittar man information om naturupplevelser, besöksmål, evenemang
och aktiviteter i Leksand, Mora, Orsa och Rättvik.

I appen finns många smarta funktioner för besökare i Siljansregionen, till exempel utflyktsgeneratorn som slumpvis ger förslag på utflyktsmål i närheten av besökarens aktuella position. Utflyktsmålen som slumpas fram är allt från natursköna vandringsleder och fäbodar till vandrarhem, hotell och välkända sevärdheter. I appen finns också en gästguide med fullständig information om allt som finns att se och göra i Siljansregionen. Till exempel Vildmarksäventyr, Jakt & Fiske och Hästaktiviteter.

– Tanken med appen är att det ska vara enkelt för våra besökare att upptäcka och uppleva nya saker i Siljansregionen. Vi vet också att många efterfrågar lösningar som gör tillvaron lite lättare när man semestrar hos oss och vi tror även att den kommer uppskattas av lokalbefolkningen runt Siljan, säger Per Källgren, projektledare vid Siljan Turism.

Siljansappen har samma starka grafiska uttryck som blivit kännetecknande för Siljan Turism och Siljansregionen. Appen har utvecklats av Siljan Turism, United Power reklambyrå och Popdevelop.

Appen finns att ladda ner gratis via App Store. Man hittar den enkelt genom att söka på ”Siljan”.

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 26 augusti 2011.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... gravfältet på Sollerön grävdes ut 1928?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213