Sommarens utställningar

13 juli 2015

Under sommaren visar vi fyra olika utställningar på Mora kulturhus och bibliotek! Välkomna till oss på Köpmannagatan 4, i hjärtat av Mora. Våra öppettider är må-fre  9-18, lö 11-15. Mer info på 0250-267 79.

Ann Nises Visa större bild
Detalj ur Ann Nises utställning "SpråkAnde"

  • SpråkAnde - i olika tekniker utforskar konstnären, mediepedagogen och sfi-läraren Ann Nises människors sätt att språka med varandra. Hur förändras språkandet när vi kan nå hela världen? Hur förändras synen på vad som är tillåtet? Kan man förbjuda ett språk? Vilket språk drömmer du på?
Foto Björn Johansson Visa större bild
Mode på fabriken. Foto: Björn Johansson
  • Identitet & gummi / Mode på fabriken - Modeakademin, Mora Folkhögskola i samarbete med fotograf Björn Johansson/ Kola Productions, konstnär Hanna Nielsen och Formgummi AB. Kursdeltagarna på Modeakademin har utifrån ett processarbete kring identitet skapat kläder, delvis bestående av spillmaterial från en gummifabrik i Mora. Kläderna har fotograferats i fabrikens unika miljö. 

 

Foto: Jörgen Backman
  • Jörgen Backman: "Mora genom 23 mm" - fotografier.   "Varför dras jag till höjder, byggnader, spännande miljöer, detaljer? Kanske för att jag tycker om överblick och kontraster. Kanske också för att jag tycker mycket om dokumentärfotografi. Men främst är jag nog mest en nyfiken betraktare av vardagen! Välkomna till min utställning!"

 

Röda Huset Visa större bild
Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 13 juli 2015.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... den första byn i Mora socken som blev laga skiftad var Östnor? Det skedde 1935-1944.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213