Vasaloppsspåren fylls på under veckan

8 januari 2019

De närmaste dagarna kommer skidåkningen att vara begränsad i Vasaloppsspåren från Hemus och norrut. Anledningen är att det körs ut snö med hjälp av tunga fordon och pistmaskiner.

Under tisdagen pågår arbete mellan Hemus och Eldris och från onsdag den 9 januari inleds arbetet med att fylla på sträckan Krångåsen-Hökberg med snö. Arbetena beräknas vara klara tidigast fredag den 11 januari. Fram tills dess kommer det att vara mycket begränsade möjligheter till åkning i spåren och skidåkare rekommenderas att i stället använda spåren vid skidstadion i Hemus.

Stort tack för visad förståelse och för att banarbetarnas hänvisningar respekteras.

Mer information om spårstatusen i Vasaloppsarenan: www.vasaloppet.se

• Dela på LinkedIn
  • Dela på Google

Sidan uppdaterad den 8 januari 2019.

Visste du att....

... gravfältet på Sollerön grävdes ut 1928?