Om morakommun.se

Tanken med morakommun.se är att på ett smakfullt och smidigt sätt erbjuda inspiration och information om Mora kommun med omnejd.

Webbplatsen, som använder cookies, är byggd på Episerver CMS, kodad av Meridium och designad av AO Media.

Nu bygger vi nya morakommun.se

Under 2017–2018 pågår ett arbete med att bygga en ny webbplats som uppfyller dagens krav på tillgänglighet och funktionalitet. Projektet genomförs tillsammans med Orsa kommun, Älvdalens kommun och Vansbro kommun. Projektet ska leverera fyra unika webbplatser (en för varje kommun) med fokus på kommunal service. Målet är att webbplatserna ska lanseras under 2018.

Textstorlek på webbsidan

Behöver du ändra storleken på texten, så gör du den inställningen i din webbläsare. I de flesta webbläsare kan du enkelt förstora och förminska texten på webbsidan genom att hålla tangenten CTRL nedtryck och samtidigt trycka på + eller -. För mer information, sök i webbläsarens hjälptexter.

Svårt att hitta rätt?

Använda vår sökmotor om du har svårt att hitta det du söker. Du kan även ta hjälp av vår A-Ö-lista i verktygsmenyn längst upp till höger. Skulle du ändå inte hitta rätt så får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig.

Dokument på webbplatsen

Alla dokument du kan ladda ner på webbplatsen är i formatet PDF. För att kunna läsa och skriva ut dem behöver du ha PDF-läsare installerad på din dator.

Utgivningsbevis

Webbplatsen morakommun.se har ett så kallat utgivningsbevis, vilket innebär att innehållet har grundlagsskydd enligt Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är kommundirektör Peter Karlsson. 

Dela med andra
  • Dela på Google

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 12 mars 2018.

Sök på webbplatsen

Kontaktinformation

  • Peter Karlsson Kommundirektör
    Kommunledningskontoret
    Badstugatan 2
    792 80 Mora
    Tel: 0250-261 03

Visste du att....

......Knausberget (787 m) är kommunens högsta punkt. Berget ligger väster om Ulvsjön, i den nordligaste delen av Mora kommun.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213