Information om coronaviruset
Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset, även kallat Covid-19.
Onsdag 18 september
Klockan 16.00 – 17.00
Norra infarten till Kråkbergsvägen från väg 70

Invigning av gång- och cykelvägen Kråkberg-Bonäs

Som en del av den europeiska Trafikantveckan inviger Trafikverket i samverkan med Mora kommun den nya gång- och cykelvägen på sträckan Kråkberg-Bonäs. Kom förbi till fots eller cykel och delta i tävlingar med trafiksäkra priser!

Den 18 september, mitt i Trafikantveckan, slår Trafikverket ett slag för cykeln som transportmedel och passar på att inviga två nya gång- och cykelvägar, en i Kråkberg, Mora och en i Sellnäs, Borlänge.

Trafikverket, Region Dalarna och Mora kommun berättar då om de nya gång- och cykelvägarna på nämnda orter och om vad som byggs och planeras för att öka säkerheten för oskyddade trafikanter, till exempel gående och cyklister, under de kommande åren.

Information om invigningen i Mora

Vi kommer att finnas på plats vid norra infarten till Kråkbergsvägen, via väg 70. Eftersom vi inviger en gång- och cykelväg är det bäst om du tar dig hit med cykel eller till fots.

Trafikverket bjuder på fruktdryck med tilltugg och för tävlingstaggade anordnas det även tävlingar med trafiksäkra priser! Trafikverket berättar även om satsningsar på gång- och cykelvägar och om kommande års stora vägprojekt i Mora.

Utöver Trafikverket finns även Mora kommuns samhällsplanerare på plats för att besvara frågor om kommunens nya cykelstrategi för 2019-2040.

Tid - 16.00-17.00. Information från Trafikverket, Region Dalarna och Mora kommun kl. 16.10.
Plats - Plats: Norra infarten till Kråkbergsvägen, via väg 70.

Information
Datum: Onsdag 18 september
Tid: 16.00 - 17.00
Plats: Norra infarten till Kråkbergsvägen från väg 70
Arrangör: Jenny Eldh
Senast uppdaterad: 13 september 2019