Chef för kommunens nya serviceförvaltning utsedd

Mora kommun har utsett Farhad Rahavard till chef för den nya serviceförvaltningen. Farhad kommer närmast från Älvdalens kommun där han har varit chef för bemanningsenheten.

Farhad Rahavard

Farhad Rahavard kommer att leda kommunens nya serviceförvaltning, som har bildats i samband med kommunens nya organisation från och med den 1 januari. Serviceförvaltningen kommer bland annat att ta ansvar för kostverksamheten, växel-reception, bemanningsenhet, vaktmästeri och bilpool.

Farhad Rahavard är bosatt i Mora och har sedan förra året arbetat för Älvdalens kommun. Dessförinnan var han områdesansvarig för Apoteket AB, norra Dalarna. Han är utbildad apotekare och kemiingenjör.

Kommunstyrelsen i Mora föreslås fastställa utnämningen vid sitt sammanträde den 15 januari. Farhad kommer att tillträda sin tjänst den 18 februari.

Senast uppdaterad: 30 januari 2019