• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Christina börjar som kultur- och fritidschef - men slutar efter sommaren

Christina börjar som kultur- och fritidschef
- men slutar efter sommaren

På måndag den 4 mars tillträder Christina Holback sin tjänst som ny kultur- och fritidschef i Mora kommun. Dock har hon aviserat att hon kommer att lämna jobbet redan efter ett halvår.

Nya chefen för kultur- och fritidsförvaltningen, Christina Holback.

Efter att Christina har rekryterats till Mora kommun, har hon fått en ny tjänst som kommunchef i Malung-Sälens kommun. I dagsläget ser det därför ut som att hon slutar i Mora den 31 augusti.

”Naturligtvis är det tråkigt att Christina Holback inte väljer att fullfölja uppdraget hos oss i Mora. Jag tror att hon hade gjort en mycket bra insats för kultur- och fritidsverksamheten här. Samtidigt förstår jag att hon vill anta utmaningen som kommunchef i Malung-Sälen, vilket också är ett spännande och viktigt uppdrag,” säger kommundirektör Peter Karlsson.

Senast uppdaterad: 27 februari 2019