Lena Rowa ny gymnasiechef i Mora

Kommunstyrelsen har utsett Lena Rowa till ny chef för Mora gymnasium. Lena är sedan ett år tillbaka tillförordnad gymnasiechef i Mora och var tidigare rektor för vuxenutbildningen i kommunen.

Lena Rowa

Lena Rowa är utbildad idrottslärare vid GIH i Stockholm och har arbetat som idrottslärare i Stockholm och Norrtälje under tolv år. Därefter tjänstgjorde hon under tio år som rektor vid Orsaskolan och Selja-Långlets friskola. Hon har genomgått rektorsutbildningen vid Uppsala universitet.

”Jag kommer att leda och utveckla Mora gymnasium tillsammans med ledningsgruppen så att Mora gymnasium går i takt med framtidens utmaningar och fortsätter hålla hög kvalité. Mora gymnasium ska även i fortsättningen vara en attraktiv gymnasieskola där man vill studera och trivs att arbeta”, säger nya gymnasiechefen Lena Rowa.

Vad gör du på fritiden?

”Jag älskar att träna Crossfit hemma på gården tillsammans med vänner och sedan förgyller jag gärna mina dagar tillsammans med min familj i Alicante”, fortsätter Lena Rowa.

Senast uppdaterad: 10 april 2019