Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset.

Mora kommunfullmäktige sammanträder

Måndagen den 4 maj sammankallas fullmäktige återigen i Andreasgården. Här kan du se en intervju med kommunfullmäktiges ordförande Lennart Sacredeus (KD) som nämner lite av vad som kommer att tas upp på dagordningen.

Skärmbild från livesändningen av Mora kommunfullmäktige den 18 mars 2019

Enligt ett tidigare beslut i fullmäktige har antalet deltagande ledamöter från varje parti reducerats jämnt för att minimera risken för spridning av Covid-19. Mötet kommer dock i övrigt att ta plats som vanligt i Andreasgården, samtidigt som det livesänds.

Se intervjun med kommunfullmäktiges ordförande Lennart Sacredeus (KD) där han besvarar några frågor från kommunikationschef Anders Rosén om vad som kommer att behandlas måndagens sammanträde:

Livesändning

Sammanträdet börjar klockan 18.30 måndagen den 4 maj. Du kan då se på sammanträdet via videomodulen nedan.

Senast uppdaterad: 1 maj 2020