Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset, även kallat Covid-19.

Uppvaktning för utförd idrottsprestation

Snart är det dags igen för Mora kommuns uppvaktning av en person eller ett lag som presterat bra inom idrotten. Vem eller vilka tycker du kommunen ska uppvakta?

Guld-, silver- och bronsmedalj

Mora kommuns uppvaktning syftar till att uppmuntra och ge erkännande till de som gjort betydande insatser inom idrotten. Nu tar vi emot anmälningar för uppvaktning av prestationer som genomförts under de senaste tolv månaderna.

För att uppvaktas av Mora kommun gäller följande kriterier:

• Personen eller laget ska vara medlem i en förening med säte i Mora kommun och föreningen ska vara medlem i något av något av Riksidrottsförbundets medlemsförbund.
  • Personen eller laget ska ha gjort en idrottsprestation på SM-, EM-, VM- eller OS-tävlingar för seniorer med första till tredjeplats som resultat. Prestationen ska ha utförts under tiden 2019-05-01 – 2020-04-30

Sista dag att anmäla dessa idrottsprestationer är den 10 maj och görs till mora.kommun@mora.se.

Utdelningen kommer att ske vid kommunens nationaldagsfirande den 6 juni.

Senast uppdaterad: 4 maj 2020