Guld och silver till UF-företag

UF-företagarna från Mora gymnasium imponerade när det var dags för SM i Ung Företagsamhet. Det blev ett SM-guld till Bright Light UF och ett SM-silver till Fourelements UF.

Bright Light UF och Fourelements UF tog guld och silver i SM i Ung Företagsamhet.

Till vänster: Bright Light UF med eleverna Louise Kåhlén, Emelie Ederborn, Lovis Andersson och Emma Ållas. Till höger: Fourelements UF med Amanda Sandström, Wilma Björkman, Agnes Wicander och Maja Stefansson.

SM i Ung Företagsamhet avgjordes den 19 maj. I vanliga fall går tävlingen av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö i samband med en galamiddag, men på grund av rådande läge blev det ett annorlunda upplägg i år. Dalarnas representanter träffades på en mindre galamiddag i Borlänge och hela tävlingen skedde digitalt.

Bright Light UF med eleverna Louise Kåhlén, Emelie Ederborn, Lovis Andersson och Emma Ållas tog SM-guld. Förra året gick de vidare i kategorin Bästa årsredovisning som nu visade sig bli den bästa i hela Sverige.

Vi är också stolta över ett SM-silver i kategorin Bästa tjänst tack vare Fourelements UF med Amanda Sandström, Wilma Björkman, Agnes Wicander och Maja Stefansson. Deras affärsidé går ut på att erbjuda personella resurser till företag vid mässor och event.

Stort grattis till er alla!

Senast uppdaterad: 21 maj 2020