Receptionen i nya kommunhuset byggs om

På måndag den 28 september startar ombyggnationen av receptionen i nya kommunhuset för att kunna skapa den nya kundtjänstfunktionen. Syftet är att vi ska kunna möta besökarna på ett nytt och bättre sätt. Men innan det är klart kommer det att vara lite stökigt och rörigt.

Entrén till nya kommunhuset

Entrén till nya kommunhuset, där det nu ska byggas en ny reception.

Under två veckor, planerat fram till den 12 oktober, kommer bygget att pågå. Det är både receptionen, växeln och det tidigare vaktmästeriet som ska förändras.

Men eftersom det inte går att göra byggnadsarbeten utan att det hörs eller märks, kommer det att vara lite störande byggljud under perioden och lite rörigt. Det kommer dock att finnas en provisorisk reception utanför den nuvarande.

”Vi ber om förståelse för olägenheten under byggperioden. Men i slutändan blir det bättre och trevligare för besökarna, med en högre servicenivå”, säger Sarah Larsson, chef för interservice på Mora kommun.

Senast uppdaterad: 24 september 2020