Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset, även kallat covid-19.

Julgåva till Mora kommuns anställda

Kommunstyrelsen har beslutat att alla månadsanställda medarbetare ska få en julgåva i form av ett presentkort till ett värde av 300 kronor. Presentkortet kan användas hos lokala företag i Mora, vilket även bidrar till att stötta det lokala näringslivet.

Mora kommuns presentkort julen 2020

Mora kommuns presentkort julen 2020. Presentkortet är ett kort i präglat papper som skickas ut till alla anställda.

Mora kommun har i flera år valt att visa sina medarbetare uppskattning genom att bjuda in till en gemensam julmåltid som bekostats av kommunstyrelsen. Men på grund av den rådande pandemin är det inte möjligt att genomföra en julmåltid i år. Kommunstyrelsen har därför beslutat att visa sin uppskattning genom att ge alla tillsvidareanställda och visstidsanställda medarbetare en julgåva i form av ett presentkort till ett värde av 300 kronor.

– I Mora kommun har vi klarat pandemins utmaningar förhållandevis bra och det är till största delen tack vare våra duktiga medarbetare i kommunen! Men det är tyvärr inte läge att äta en gemensam julmåltid i år, därför vill vi från kommunledningen visa vår uppskattning genom den här julgåvan. Vi hoppas att våra medarbetare får glädje av gåvan och på det här sättet gynnar vi också det lokala näringslivet, säger kommunstyrelsens ordförande Anna Hed (C).

Presentkortet kan användas för att handla varor eller tjänster hos alla butiker och företag i Mora som väljer att ta emot presentkortet. Presentkortet kan inte lösas in mot pengar, inte heller användas för köp av alkohol, tobak eller spel. Presentkortet kan användas vid ett köp och gäller till 28 februari 2021.

Senast uppdaterad: 2 december 2020