Blandad när- och fjärrundervisningen på Mora gymnasium

Mora gymnasium har beslutat om att successivt öka andelen elever som har närundervisning under vecka 20 och 21.

Fjärrundervisning för gymnasiet

Gymnasiesärskolan, introduktionsprogrammen och de elever som av särskilda skäl behöver vara på plats i skolan är undantagna från fjärrundervisningen, precis som tidigare.

Vecka 20 och 21

Alla program har undervisning i skolan två till tre dagar per vecka, med fokus på att klasserna kommer in de dagar de har mestadels praktiska moment. Individuellt val som är praktiska kurser genomförs på plats, övriga kurser sker via fjärrundervisning.

Alla elever kan se när de ska ha när- eller fjärrundervisning i sitt schema på schemavisaren. Vid frågor och funderingar kontaktar du din rektor.

Vecka 22

Alla elever i årskurs 3 har närundervisning, alla elever årskurs 1 och 2 har fjärrundervisning.

Matlådor

Matlådor kommer kunna beställas så länge gymnasiet har delvis fjärrundervisning. De elever som behöver matlådor anmäler det senast onsdag eller torsdag mellan klockan 10.00-12.00 på telefonnummer 0250-267 40.

Hämtning av matlådorna görs på måndagar mellan klockan 10.00-12.00.

Läs aktuell information om gymnasiets när- och fjärrundervisning på Mora gymnasiums webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information från Kulturskolan Miranda

Från och med 3:e maj öppnar kulturskolan upp för fysisk undervisning en till en med elever från högstadiet och gymnasiet. I de fall det inte fungerar av olika anledningar så finns möjlighet att komma överens med sin kulturskolelärare om distansundervisning.

Senast uppdaterad: 14 maj 2021