• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Fortsatt digitala möten under vintern för Mora kommuns förtroendevalda

Fortsatt digitala möten under vintern för Mora kommuns förtroendevalda

På grund av rådande pandemiläge har Mora kommunfullmäktiges presidium beslutat att samtliga ge samtliga nämnder och styrelser rätt att fortsätta med digitala möten fram till den 31 mars 2022.

Illustration - laptop med onlinemöte. Mostphotos.

- Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och får göra en ny bedömning längre fram under vintern, säger Lennart Sacredeus (KD), ordförande i Mora kommunfullmäktige.

Kommunfullmäktiges sammanträden fortsätter att genomföras fysiskt i Andreasgården, men i anslutande rum till sammanträdesrummet är det krav på att använda ansiktsmask.

Nästa sammanträde för Mora kommunfullmäktige inleds klockan 18:00 med anledning av att det har gått 50 år sedan Mora köping, Mora landskommun, Sollerö kommun, Venjans kommun och Våmhus kommun slogs samman till att bli Mora storkommun. Bengt Jernhall (C), tidigare ordförande i kommunfullmäktige samt ordförande för kultur- och fritidsnämnden, håller ett högtidstal med en bakgrundshistorik.

Som vanligt sänds sammanträdet live på Mora kommuns webb-TV, som du kan nå via länken nedan.

Mora kommunfullmäktige 20 december 2021 Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 10 december 2021