Sommartävling - hitta cykeln!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vi har under morgonen 21 maj placerat ut två cyklar någonstans i Mora. Tävlingens upplägg är enkelt - den som hittar en cykel vinner den!

Ett foto på cykeln som tävlas ut.

En av cyklarna som går att vinna. Det är en röd Pollux Classic med cykelkorg monterad.

Tävlingen är avslutad

Stort grattis till Mattias och Henrik som båda hittade sina cyklar innan klockan 11.00 den 21 maj. Bilder på vinnarna har publicerats på Mora kommuns Facebook-sida. Länk till annan webbplats.

Tack till alla som deltog och engagerade sig!

Placeringen av cyklarna är såklart hemlig, men om det är för svårt så kommer ni att få ledtrådar under dagen. Tävlingen pågår tills båda cyklarna har hittats!

Information om tävlingen har även gått ut på Mora kommuns Facebook-sida. Länk till annan webbplats. Där kommer vi lägga ut uppdateringar och eventuella ledtrådar!

Reglerna är enkla:

1. Hitta cykeln

Den kan vara var som helst! Hur bra hittar du i Mora? Ut och leta! Du känner igen cyklarna på den röda ramen med specialdesignat kurbitsmönster.

2. Ta cykeln

Har du hittat en cykel? Kul! På cykeln finns en lapp där du hittar instruktionerna för att vinna.

3. Cykla!

Kanske inte överallt, men gärna lite oftare. Det kanske är här en ny, sundare resvana börjar? Kom ihåg att använda hjälm! Notera att du själv står för försäkring.

En del av hållbara Mora!

Tävlingen arrangeras av Mora kommuns cykelprojekt som finansieras genom satsningen Hållbara idéer. Målet är att fler ska välja att cykla i Mora, vilket gynnar både miljön och hälsan.

Dagens tävling är den tredje och sista tävlingen som projektet anordnar. Så passa på - gå ut och leta!

Senast uppdaterad: 13 juni 2022