Vad tycker du om startsidan på morakommun.se?

Publicerad: 2 februari 2023 Uppdaterad: 16 februari 2023

Det är viktigt för oss att det är enkelt för våra besökare att redan på startsidan hitta rätt information, genvägar och länkar. Därför vill vi veta vad du som besökare tycker om den nuvarande startsidan. Hjälp oss genom att svara på en kort enkät!

Startsidan på Mora kommuns webbplats morakommun.se

Enkäten kommer att ligga ute på morakommun.se och på Mora kommuns Facebooksida under två veckor, från 31 januari till 13 februari. Tyck till om startsidan och svara på enkäten via länken nedan.

Gå till enkäten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Efter att enkäten är avslutad kommer vi gå igenom alla svar och titta på vilka lösningar som stämmer bäst överens med de önskemål vi fått in. Målet är att vi ska kunna presentera en ny och fräsch startsida redan under våren, säger Daniella Johansson, kommunikationsstrateg på Mora kommun.

På webbplatsens startsida finns det i dag en sökruta och en utfällbar navigationsmeny som hjälper dig att hitta den information du behöver för att utföra ditt ärende. Det finns också genvägar och länkar till e-tjänster och populära sidor. För dig som vill ha aktuell information finns en lista med de senaste nyheterna och de aktuella evenemangen i kommunen.

- Vi har varit väldigt nöjda med vår startsida, men det är alltid bra att se över design och funktionalitet på en webbplats regelbundet och göra justeringar. Webbplatsen är till för er som besökare så självklart vill vi fråga er vad ni tycker är viktigt och vad ni har för önskemål nu när vi ska göra om startsidan, berättar Daniella.

Den nuvarande webbplatsen morakommun.se utvecklades tillsammans med Orsa, Älvdalen och Vansbros kommuner i början av 2019. Nu fyra år senare vill vi återigen veta vad du som besökare tycker är viktigast att snabbt hitta på startsidan.

Senast uppdaterad: 16 februari 2023