Drive-in-bio och Blås grönt på Snöskoterns dag

Publicerad: 27 oktober 2023

På lördag, den 28 oktober, bjuder ungdomsgården Rosa huset till drive-in-bio på parkeringen på Strandenområdet. Alla filmer är gratis, men det finns ett begränsat antal platser, så anmäl dig i förväg.

Bilar framför bioskärm i skymning

Den 28 oktober bjuder Rosa Huset in till drive-in-bio.

Förberedelserna för att förvandla den grusade parkeringsytan till utomhusbio är redan i gång. Vid parkeringen informeras bilisterna om att parkeringen är stängd på lördag och behöver göras fri för bio-ekipage.

Under lördagskvällen visas tre filmer mellan klockan 17.00 och 23.30. Du hittar program och information om hur du anmäler dig på våra höstlovssidor.

Lördagen den 28 oktober är också Snöskoterns dag, och Rosa Huset arrangerar för fjärde året i rad Blås grönt. Genom att avstå alkohol kan ungdomar mellan 13 till 20 år vara med och tävla om fina priser. Prisutdelningen sker direkt efter andra och sista blåsningen för kvällen.

– Reaktionerna vi fått från både bland annat ungdomar, föräldrar, kommunen och polisen har bara varit positiva. Vi vet att många ungdomar låter bli att dricka på grund av att det är så fina priser - det gör det värt att vara nykter, säger Sabri Liljeblad på ungdomsgården Rosa Huset.

På höstlovssidorna hittar du mer information om evenemanget.

Senast uppdaterad: 27 oktober 2023